Članstvo

Članstvo v klubu je pogojeno z izpolitvijo pristopne izjave in plačila letne članarine. Članstvo v klubu poleg osnovnih statutarnih pravic in dolžnosti obsega tudi možnost organizirane vadbe plavanja, teka in kolesarjenja, dostop do letnega vadbenega plana z delno individualno prilagoditvijo, pregled in komentar tehničnih značilnosti vadbe (snemanje, analiza tehnike. predavanja...). Članarina zajema tudi nakup letne vstopnice za bazen Pristan po subvencionirani ceni, obveščanje o terminih vadbe in spremljajočih dogodkih, nakup športne opreme po subvencionirani ceni in udeležbo na pripravljalnih taborih po ugodnih pogojih. Skladno s finančnim načrtom bo Triatlon klub 3KM skušal pridobiti ugdnosti ali olajšati organizacijo za prevoze, plačilo štartnin in ostalih stroškov pri triatlonskih in sorodnih tekmovanjih.

  • vključitev in individualna prilagoditev programa vadbe,
  • strokoven program plavanja, teka in kolesarjenja pod vodstvom glavnega trenerja,
  • uporaba infrastrukture (plavalne proge, fitness...) kopališča Pristan pod pogoji Športnih Objektov Maribor (letna karta in članstvo v 3KM),
  • informacije o treningih, tekmah, prehrani, izobraževanju, dogodkih, opremi...,
  • možnost nakupa klubske opreme po ugodni ceni,
  • možnost pridobitve tekmovalne licence in članstvo v Triatlonski zvezi Slovenije.

 

Pristopna izjava je dostopna tukaj ali jo zahtevajte preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vsak član bo ob vpisu v klub prejel klubsko majico.

 

Članarina za leto 2017:

Otroci do 18. leta 10€
Študenti 15€
Odrasli 20€