Urniki Treningov

Triatlon klub 3km izvaja program vadbe rekreativnega triatlona. Program zajema vadbo plavanja, teka in kolesarjenja za vse posameznike, ki redno plavajo, tečejo in/ali kolesarijo. Naravnana je tako za posameznike, ki želijo z vadbo ohranjati splošno kondicijo, zdrav način življenja ter pridobiti tudi nekaj dodatnih veščin triatlonskega športa in tudi za bolj ambiciozne rekreativce, ki iščejo zahtevne športne izzive. Vadba poteka pod planom trenerja triatlona Saša Medena, ki bo vodil tudi tekaške treninge. Trener plavanja je Matjaž Rakun. Program vadbe je prilagojen tudi športnim individualnim letnim ciljem članov. Vadba v rekreativnem programu triatlona poteka po naslednjem urniku:

 PONEDELJEKTOREKSREDAČETRTEKPETEKSOBOTANEDELJA
plavanje  19:00-20:30
 (tehnika in moč)
    19:00-20:30 (vzdržljivostna moč in tehnika)   08:00-09:30 (vzdržljivost)  
tek   18.00-19.30 (atletske vaje in tek na stadionu)       10:00-11:30  tek ob Dravi daljši tek*  
kolesarjenje     individualno kolesarjenje po planu   kolesarski treningi  daljše kolesarjenje* daljše kolesarjenje*
razno              

*Opcija teka ali kolesarjenje se prilagaja glede na vremenske pogoje in program. Izbira bo pravočasna objavljena na FB in preko elektronske pošte.

Za vse dodatne informacije glede sistema terminov, poteka vadbe, uskladitve med plavalno in tekaško vadbo, opreme in cene vadbe dobite preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).